Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı 1 yaralı

Batman'da öğrencileri taşıyan okul servis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 19:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman'da öğrencileri taşıyan okul servis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir öğrenci hafif şekilde yaralandı. Batman merkezde öğrencileri taşıyan bir okul servis aracı ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan kazada bir öğrenci yaralandı. Kaza, sabah erken saatlerde Gültepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki öğrenci servisi ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüste bulunan bir öğrenci hafif şekilde yaralandı. İsmi öğrenilemeyen yaralı öğrenci kontrol amacıyla Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçların kullanılmaz hale geldiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.