Oğlunu kurtardı kendisi boğuldu

Batman'da boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtaran baba, akıntıya kapıldı. Baba Yalçın, durumu ağır halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 30 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 30.06.2019 19:31:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da oğlu birlikte su kenarına giden baba Hüseyin Yalçın, suda boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarırken akıntıya kapıldı. Durumu ağır halde sudan çıkarılan Yalçın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay hafta sonu öğle saatlerinde Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Kumgeçit köyü yakınlarında oldu. Sıcaktan bunalan Hüseyin Yalçın, serinlemek için oğlu Harun Yalçın ile birlikte Garzan Çayı kenarına gitti. Suya giren oğlu Harun'nun bir süre sonra paniklediğini fark eden Hüseyin Yalçın, oğlunu kurtarmak için suya atladı. Oğlunu su kenarına çıkarmayı başaran Yalçın, akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, jandarma ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler arama çalışması başlattı. Çalışma sonucu ulaşılan Hüseyin Yalçın, durumu ağır halde Beşiri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yalçın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.