Numarataj Servisinde yoğun mesai

Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Numarataj Servisi vatandaşlardan gelen yoğun adres güncelleme taleplerini anında değerlendiriyor.

Gündem Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 18:20:06
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Numarataj Servisi vatandaşlardan gelen yoğun adres güncelleme taleplerini anında değerlendiriyor. 118 bin 441 bin numaratajın kayıtlı bulunduğu Batman merkezde numara güncelleme ve adres bildirimi için günde 140’a yakın başvuru alarak işlem yapan belediye Numarataj Servisi vatandaşlara hızlı ve güvenilir hizmet sunuyor. Belediye mücavir alanı sınırları içerisindeki bölgelerde sokak, cadde, bulvar ve kavşakların isimlendirme ve numaralandırma çalışmalarını gerçekleştiren Belediye Numarataj Servisi; ev, işyeri kamu kurumlarının yer aldığı binaların dış kapı numaralandırmasını yaparak adreslerin güncelliğini sağlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.