Nergis caddesine 8 bin ton asfalt

Batman’a hizmet konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Belediye, Hilal Mahallesi Nergis Caddesinde sıcak asfalt serimine başladı.

Eğitim Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 14:08:01
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman’a hizmet konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Belediye, Hilal Mahallesi Nergis Caddesinde sıcak asfalt serimine başladı. Ulaşıma yeni açılan yolların yanı sıra zamanla deforme olarak kullanılamaz hale gelen yollarda da yenileme çalışması başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Nergis Caddesinde asfalt söküm çalışmalarının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Batman merkez Hilal, Pazaryeri ve Bağlar Mahallelerini birbirine bağlayan ve ana ulaşım yollarından olan Nergis Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddenin 2 kilometrelik kısmında yaklaşık 8 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.