Nasıroğlu'ndan Rahşan Ecevit için başsağlığı mesajı

Bir süreden beri Ankara Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi gören eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi ve DSP kurucularından Rahşan Ecevit'in organ yetmezliğinden yaşamını yitirmesinin ardından Batman ve eski Bölge Müfettişi iş adamı Kenan Nasıroğlu da başsağlığı diledi.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 22:02:20
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Bir süreden beri Ankara Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi gören eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi ve DSP kurucularından Rahşan Ecevit'in organ yetmezliğinden yaşamını yitirmesinin ardından Batman ve eski Bölge Müfettişi iş adamı Kenan Nasıroğlu da başsağlığı diledi. 1995-1998 yıllarında DSP Batman İl Başkanlığı ve Bölge müfettişliği yapan Kenan Nasıroğlu; “Rahmet Bülent Ecevit ile Rahşan hanım dürüst ve ilkeli politikacılardı. Kendileriyle uzun yıllar siyaset yaptım. Dürüstlükten taviz vermeyen Ecevit çiftine rahmet diliyorum, tüm sosyal demokratkarın başı sağolsun''dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.