Müzikseverlere salon yetmedi

Batman Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde verilen konserlerle devam ediyor.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 15:52:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde verilen konserlerle devam ediyor. 2020 yılının ilk konserinde ‘Hivron’ ve ‘Agit Işık’ı Batmanlı müzikseverlerle buluşturan Batman Belediyesi, gençlerin ve müzikseverlerin beğenisini kazandı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, belediye meclis üyeleri ile ‘Hivron’ ve ‘Agit Işık’ın sevenleri katıldı. Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan ‘Hivron’ ve Agit Işık’ konseri öncesi salonu tıklım tıklım dolduran Batmanlılar, salonda aralar dâhil boş yer bırakmadı.

Konser sonrası sahneye çıkarak Hivron ve Agit Işık’ı sergiledikleri performanstan dolayı tebrik eden Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Batmanlılara salonların yetmediğini, Batman Belediyesi olarak Yılmaz Güney Sinema Salonunun yanı sıra farklı bir salon için çalışma içerisinde olduklarını belirterek salonu tıklım tıklım dolduran Batmanlı müzikseverlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.