‘Mutlu bir aile babası olmak istiyorum’

Batman’da daha önce inşaat işlerinde çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Cemal Turan, 17 yıldır yakalandığı hastalıktan kurtulamamanın acısını yaşıyor.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 13:26:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman’da daha önce inşaat işlerinde çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Cemal Turan, 17 yıldır yakalandığı hastalıktan kurtulamamanın acısını yaşıyor. Batman’ın Petrol kent Mahallesinde ikamet eden evli ve 5 çocuk babası Cemal Turan (34), tedavi olduğu halde 17 yıldır kurtulamadığı hastalığına çare arıyor. 17 yıl önce aniden kafasında ur çıktığını, o günden bu yana büyük bir sıkıntı yaşadığını dile getiren Turan, tedavi olmasına rağmen hastalığının geçmediğini belirtti. Hastalığı yüzünden ne sıcak ne de soğukta çalışamadığını aktaran Turan, şu an geçim sıkıntısı çekiyor. Tedavi olup hastalığından kurtulmak istediğini dile getiren Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Bu hastalıktan kurtulup ailemin geçimi için çalışmak istiyorum” dedi. Turan, “Yaklaşık 17 yıl önce geçirdiğim bir hastalıkla boğuşmaktayım. Hastalığıma henüz bir çare bulunamadı. Hastalığım, aile içinde ve günlük hayatımda çok ciddi olumsuzluklara yol açıyor. Gittikçe ilerleme kaydediyor” diye konuştu. Çalışamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Turan, “Hastalığımın hem aile hayatıma hem de kendi günlük hayatıma çok olumsuz etkileri oluyor. Hastalık nedeniyle inşaat sektörüne girmek zorunda kaldım. Bu işi yapmama maalesef hastalık engel oluyor. Dışarıya çıkamıyorum. Güneş gördüğüm vakit beş dakika süre zarfında çok ciddi ağrılarla karşılaşabiliyorum ve ağrılar kolay kolay geçmiyor. Aynı zamanda kışın da bu sıkıntı var. Kışın da soğuk hava, titrememe ve boyun taraflarımın şişmesine yol açıyor. Artık öyle bir hal aldı ki çalışamaz bir duruma geldim” ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında Turan şunları söyledi: “Hastalığımdan dolayı büyük sıkıntılar çekiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık Bakanımızdan bana yardım eli uzatmalarını istiyorum. Tedavim için bana yardımda bulunmalarını rica ediyorum. Ben artık mutlu bir aile babası olmak istiyorum. Artık ağrılarımın olmadığı, güler yüzlü, çalışan ve ailesine bakabilen biri olmak istiyorum.” Eşinin çektiği sıkıntının kendilerini çok üzdüğünü belirten Şükran Turan da yetkililere seslenerek, eşinin yakalandığı hastalıktan kurtulabilmesi için yardımcı olmalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.