"Münafıkları vitrinlerden indirmeliyiz"

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Kasım Ayı Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşarak, parti bünyesinde çalışmalarda görünen ve en önemlisi vitrinde ve ön saflarda gözüküp partinin altını oyan, münafıklık emarelerini üzerinde taşıyan zevatları ifşa edip partiden uzaklaştırılması gerektiğini vurguladı.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2018 - Pazar - Güncelleme: 04.11.2018 22:42:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kasım Ayı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı'na Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason, Kozluk ve Hasankeyf Belediye Başkanları, il, ilçe, gençlik ve kadın kolları organlarında bulunan teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. 31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Milletvekili Ziver Özdemir, seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarına yoğunluk verilmesi gerektiğini söyledi.
"YEREL SEÇIMLERE ODAKLANMALIYIZ"
Milletvekili Özdemir, 5-12 Kasım arasında yerel seçimlerde aday adaylığı başvurularının tamamlanacağını ve yerel seçim startının tam anlamıyla verileceğini belirtti. Ortadoğu ve ümmetin umudu haline gelen Türkiye'nin 31 Mart Mahalli seçimlerinde halktan hakettiği desteği alacağını belirten Milletvekili Özdemir; "Türkiye'nin bulunduğu jeopolik konumundan ve Doğu ile Batı coğrafyası arasında bulunduğu kilit konumundan dolayı; yerel seçimlerde partimizin güçlü çıkması gerekiyor. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceliğinde daha da bir öneme haiz olmuştur. Bu minvalde teşkilatlarımıza mensup kardeşlerimizin küçük hesapları bir kenara bırakarak umumun menfaatine yönelik hummalı çalışmalar içerisinde bulunmalı. Yerel seçimlerde ümmet coğrafyasına umut olan AK kadrolara sahip çıkarak AK Parti ailemizin güçlü çıkacağına olan inancım tamdır " şeklinde konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.