Muhteşem düğün

Batman’ın tanınan ailelerinden Demir ve Işık ailelerinin düğününde iş dünyası, siyaset ve protokol üyeleri bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 14:44:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın tanınan ailelerinden Demir ve Işık ailelerinin düğününde iş dünyası, siyaset ve protokol üyeleri bir araya geldi. BATSO Başkanvekili Celil Demir’in oğlu TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu Genel Sekreteri Emrah Demir, yaşamını Ümran Hazal Işık ile birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Vali Şahin ve protokol üyeleri yaptı. Batman’ın tanınan ailelerinden Demir ile Işık aile fertlerinden Emrah Demir ve Ümran Hazal Işık, muhteşem düğünle dünya evine girdi. Eva Salon’da düzenlenen görkemli düğünde kalabalık bir topluluk katıldı. Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan BATSO Başkanvekili Celil Demir ile gelinin babası Feyzullah Işık, konuklarla yakından ilgilendi. Düğüne Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman eski Milletvekilleri Faris Özdemir, Ataullah Hamidi, Batman eski Belediye Başkanlarından Sabri Özdemir, Kanaat Önderlerinden Bahri Müjdeci, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Salit Kılıç, Ağrılı işadamı Muzaffer Mert Kara, çok sayıda işadamının yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yaklaşık 2 bin kişilik davetlinin yemekte ağırlandığı düğünde Eyvan Sıra gecesi, davetlilere keyifli anlar yaşattı. TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu Genel Sekreteri Emrah Demir ve Hazal Işık’ın nikah şahitliklerini ise Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman eski Milletvekilleri Ataullah Hamidi, Faris Özdemir ve bazı işadamları yaptı. Nikahın ardından Vali Şahin, evlilik cüzdanını Ümran Hazal (Işık) Demir’e takdim etti. Geç saatlere dek süren görkemli düğünde konuklar yöresel ezgi-şarkılarla eğlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.