MUHTARLARDAN ZİYARET

Batman kent merkezindeki mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2019 16:56:12
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman kent merkezindeki mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 12 Haziran 2019 tarihi itibariyle Belediye Başkan Yardımcılıklarına seçilen Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya’yı ziyaret eden mahalle muhtarları, başkan yardımcılarına yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu. Ziyareti anlamlı bulduklarını belirten Başkan Yardımcıları Aydın ve Çetinkaya, mahalle muhtarlarının, kentin sorunlarını belediye birimlerimize ulaştırma ve çözüme kavuşturma konusunda üstlenecekleri köprü görevi nedeniyle en büyük destekçileri olacağını kaydettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.