Muhtar adayı çocukları eğlendirdi

Gültepe Mahallesi Muhtar adayı Sabahattin Gerkin, seçim çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik ücretsiz gösteri hizmeti sundu.

Yaşam Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 16:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gültepe Mahallesi Muhtar adayı Sabahattin Gerkin, seçim çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik ücretsiz gösteri hizmeti sundu. Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda kurulan platformda Domino Adam tarafından çocuklar için illüzyon gösterisi ile sihirli baloncuklar gösterisi düzenledi. Düzenlenen gösteriye çocuklar aileleri ile katılım sağlarken, gösteri sonrası gelen çocuklara pamuk şeker, balon ve horoz şekeri ikramında bulunuldu. Amacının Gültepe Mahallesi için hizmet etmek olduğunu belirten Gerkin, “Mahallemizdeki çocuklar için bu etkinliğimiz değişiklik oldu. Amacımız daha güzel bir Gültepe Mahallesi. Bunun için yetki verilmesi durumunda elimden geleni yapacağım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.