'Muhtaçlara Umut Ol' kermes açıldı

Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına kermes açtı. 5 gün devam edecek ve saat 08.00 ila 22.00 arasında açık olan Atatürk Parkı yanında kurulan kermese halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2019 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2019 16:15:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına kermes açtı. 5 gün devam edecek ve saat 08.00 ila 22.00 arasında açık olan Atatürk Parkı yanında kurulan kermese halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satıldığı kermesin salı günü akşama kadar açık olacağı belirtildi. Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri kermesin açılışını yaptıklarını söyledi. Kermesten elde edecek gelirin tamamının muhtaç aileler yararına kullanılacağını vurgulayan Işık, "Umut Kervanı olarak Batman'da 2005 yılından bu yana yardıma muhtaç halkımıza hizmet etmekteyiz. Hayırsever halkımız kermese ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim gibi eşyaları getirdiler. Hizmete hazırız, gelecek olan talepleri karşılayacağız. Buradan gelecek olan gelirimizi muhtaç ailelerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Kermese büyük bir yoğunluk var. Vatandaşlarımız gönüllerince yemeklerini ya da eşyalarını alıp gidiyorlar. Kermesimiz Atatürk Parkı yanında 5 gün boyunca devam edecektir. Hayırsever halkımızdan 'Muhtaçlara Umut Ol' temalı kermesimize katkı sunmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.