Muhtaçlar için sahne aldılar

Batman'ın Kozluk İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve din görevlileri ile öğretmenlerden oluşan Kozluk Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Grubu, kentte yetim, fakir ve muhtaçlar için sahne alarak ilahi konseri verdi.

Gündem Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 14:38:49
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Batman'ın Kozluk İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve din görevlileri ile öğretmenlerden oluşan Kozluk Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Grubu, kentte yetim, fakir ve muhtaçlar için sahne alarak ilahi konseri verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2019 yılı Ramazan ayında belirlemiş olduğu 'İnfak' temasına uygun olarak 'Bu bayramda bir bayramlık da bizden' sloganıyla başlatılan ve Kozluk’ta faaliyet yürüten STK’lardan oluşan İslami ve İnsani Değerler Platformu tarafından da desteklenen ilahi konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.