MOBİL GENÇLİK HER YERDE

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mobil Gençlik Merkezi, merkezin yanı sıra ilçelerde de faaliyetlerini sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2019 11:13:44
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan  Mobil Gençlik Merkezi, merkezin yanı sıra ilçelerde de faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak Kozluk Gençlik Merkezi koordinesinde Mobil Gençlik Merkezi ekibi Yeni Çağlar Köyü ve Camisindeki Kur’an Kursu’na giden öğrenciler için bir dizi etkinlik yaptı. Mobil Gençlik Merkezi Koordinatörü Umut Bayam, köylere ağırlık vermeye devam edeceklerini söyledi. Bayam, “Kozluk Gençlik Merkezimiz ve İlçe Müftülüğümüz koordinesinde Kuran Kurslarında eğitim gören gençlerimize faaliyetlerimizi tanıtmak, sevdirmek ve güzel vakitler geçirmeleri amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Yeni Çağlar köyünde ve Camisinde gençlerimizi Batman Mobil Gençlik Merkezi ile ziyaret ettik. Gün boyu çocuk ve gençlerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlayıp ikramlarda bulunduk” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.