Minik şampiyonlara eşofman hediye edildi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, şampiyon minik badmintoncuları makamında kabul ederek eşofman takımı hediye etti.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 18:53:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, şampiyon minik badmintoncuları makamında kabul ederek eşofman takımı hediye etti. Türkiye Badminton Federasyonu’nun düzenlediği 11 yaş altı Türkiye şampiyonasında Batman Gençlik Spor Kulübünün minik badmintoncuları kısa bir süre önce ulusal turnuvaya damga vurmuştu. İl Müdürü Özperk’i ziyaret eden sporculardan Sultan Çetres, tek kızlarda Türkiye 1.si, Medine Çetres Türkiye 3.sü, çift kızlar Sultan Çetres Medine Çetres Türkiye 3.sü, karışık çiftler Şilan Yüce ve Mustafa Kayra set Türkiye 8.cisi ve çift erkeklerde Beytullah Örentepe ve Yunus Emre Kurşun Türkiye 16.sı olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.

Spor Şube Müdürü Burak Eren, Badminton İl Temsilcisi M. Salih Yıldız, antrenör ve sporcuların hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürü Özperk, kendilerinden kalıcı olarak Milli takım formasıyla Batman’ı temsil etme temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özperk; “Gençlik ve Spor olarak her alanda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için güçlü ve istikrarlı bir şekilde durmadan çalışacağız. Özellikle spora duyarlı olan 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Fahrettin Arı Müdürümüzü kutlarım” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.