Minik öğrencilerin gösterisi beğenildi

Okul öncesi eğitim-öğretim faaliyeti yürüten 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu bünyesinde kurulan “Çocuk Kulübü” üyesi minik öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler beğeni ile izlendi.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 22:05:01
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Okul öncesi eğitim-öğretim faaliyeti yürüten 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu bünyesinde kurulan “Çocuk Kulübü” üyesi minik öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler beğeni ile izlendi.  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe; Vali  Hulusi Şahin'in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Görevlisi Ebru Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Müdür Yardımcıları, kamu kurum müdürlerinin eşleri ile öğrencilerin aileleri katıldı. Okul Müdürü Esra Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Çocuk Kulübü üyesi minik öğrenciler tarafında müzik dinletisi, satranç ve dans gösterileri gerçekleştirildi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.