Minik öğrencilerden yıl sonu stem şenliği

Vali Hulusi Şahin’in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) şenliğine katıldı.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2019 16:23:18
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin’in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) şenliğine katıldı. Minik öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları bilimsel faaliyetlerinin sergilendiği Stem Şenliği büyük bir beğeni ile izlendi. Şenliğe; bayan Şahin’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri,İl Milli Eğitim Ar-Ge görevlileri ve öğrenci velileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.