Minik badmintoncular Türkiye’yi salladı

Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlediği 11 yaş altı Türkiye şampiyonasında Batman Gençlik Spor Kulübünün minik badmintoncuları, elde ettikleri başarılarla turnuvaya damga vurdu.

Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:18:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “KUPA VE MADALYALARLA DÖNDÜK”

2 yıl önce alt yapıda eğitimlere başlayan Sultan Çetres’in tek kızlarda Türkiye şampiyonu olması kente sevinçle karşılandı. Ankara’da yapılan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında toplam 245 kız ve 234 erkek katılım sağladı. Badminton Türkiye şampiyonasında Sultan Çetres tek kızlarda Türkiye 1.si, Medine Çetres Türkiye 3.sü, Çift kızlar Sultan Çetres Medine Çetres Türkiye 3.sü, Karışık çiftler Şilan Yüce ve Mustafa Kayra set Türkiye 8.cisi ve Çift erkeklerde Beytullah Örentepe ve Yunus Emre Kurşun Türkiye 16.sı olarak büyük bir başarıya imza attılar. Badminton İl Temsilcisi M. Salih Yıldız takım halinde Türkiye ikincisi ve Antrenörler bazında da Türkiye ikincisi oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Yıldız ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Halk Eğitim Merkezine, antrenör Mizgin İlhan, Asiye Tanrıkulu ve Serhat Kiçki’ye  de teşekkür etti. Ankara’da yapılan Türkiye Badminton minikler şampiyonasında dereceye giren minik sporcu ve antrenörleri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, yeni başarıların gelmesi için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.  İl Müdürü Özperk; “Gençlik ve Spor olarak her alanda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için güçlü ve istikrarlı bir şekilde durmadan çalışacağız. Büyük bir Gençlik ve Spor ailesi olmak için geldik” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.