Minderi terlettiler

Mudanya’da yapılan minik ve yıldız bayanlar Güreş Şampiyonasında, Batmanlı sporcular adeta minderi terleterek birçok başarıya imza attılar.

Gündem Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 14:35:18
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mudanya’da yapılan minik ve yıldız bayanlar Güreş Şampiyonasında, Batmanlı sporcular adeta minderi terleterek birçok başarıya imza attılar. Batman Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde antrenör Berin Murat nezaretinde hazırlanan minik güreşçiler, gelecek için umut vaat ediyor. Batman Güreş İl Temsilcisi ve Uluslararası hakemimiz Ertan Çelik; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ata sporumuz Güreş’e büyük bir önem veriyor. Bu da bizleri ve antrenörleri daha çok teşvik ediyor. Batman’ın güreşte daha iyi yerlerde olması için büyük bir çabayla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.