Milli takım Başkut’a emanet

Batman’ın ismini atletizm branşında tanıtılmasında büyük pay sahibi olan İl Temsilcisi Ufuk Başkut, 24 Ağustos 2019 tarihinde İtalya’nın Torino kentinde yapılacak U18 Dağ koşularında Milli takımın kafile başkanı olarak görev yapacak.

Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 11:20:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın ismini atletizm branşında tanıtılmasında büyük pay sahibi olan İl Temsilcisi Ufuk Başkut, 24 Ağustos 2019 tarihinde İtalya’nın Torino kentinde yapılacak U18 Dağ koşularında Milli takımın kafile başkanı olarak görev yapacak. Başkut’un, İtalya’nın Torino şehrinde yapılacak 14. Dağ Koşuları U18Dünya Şampiyonasında Milli takımın kafile başkanı olarak görev yapacak olması spor camiasında sevinçle karşılandı. Kafile Başkanı Ufuk Başkut’un yanı sıra Batman’ı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Atletizm antrenörlerinden Baran Erkiz, Petrol sporun yetiştirmiş olduğu Milli atletimiz Ramazan Yıldız’da milli takım kafilesinde yer alacak.

“MİLLİ SPORCU KENTİ OLDUK”

İtalya’ya gidecek olan Batman ekibine başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, koordineli ve programlı çalışmanın semeresini almaya devam ettiklerini söyledi. ‘Milli takıma sporcu vermek önceden hayalden öteye gitmezdi’ diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Bugün onlarca branşta ve kategoride Milli Sporcu çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururda özellikle sayın Valimiz Hulusi Şahin’in vermiş olduğu destekler göz ardı edilemez. Batman’ı her branşta tanıtmak ve ülkemizin Milli formasıyla temsil etmek gurur ve onur vericidir. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.