Milli Eğitim’de bayramlaşma yapıldı

Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı sonrası ilk iş gününde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında bayramlaşma sevinci yaşandı.

Yaşam Yayın: 10 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2019 15:36:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı sonrası ilk iş gününde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında bayramlaşma sevinci yaşandı. Giriş katındaki salonda gerçekleşen bayramlaşmaya, İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Maarif Müfettişleri Koordinatörü Hamit Aydın, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Müdürlüğümüz çalışanları katıldı. Milli eğitim çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran: "Manevi ilkimi bol olan Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramına ulaştık, Rabbim tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin. Mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramını hep birlikte idrak ettik. Bayramlar insanlar arasında kardeşlik, sevgi,  saygı ve dostluk bağlarını güçlendirmektedir.  Bizler de bayramın manevi hazzını hep birlikte yaşamanın mutluluğu içindeyiz, bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sizlere güzel bir yaşam içinde, ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.