‘Milli bayramlara gerekli ilgiyi göstermeliyiz’

İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Valimiz Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Yardımcıları Ertuğ Şevket Aksoy, Ramazan FANİ ve Kamu Kurum Müdürleri katıldı.

Yaşam Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 17:12:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

İl İdaresi Kanunu’nun 24. maddesi gereğince gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Vali Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları ile kamu personelinin verimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşan Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle kamu kurum çalışanlarının ve vatandaşların bayramlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Şahin, “Yola çıkacak olanlara iyi yolculuklar diliyorum. Trafik kurallarına lütfen uyalım ve çevremizi de uyaralım. Kurban Bayramı için İlimizde gerekli tedbirlerin alınması, özelikle kurban satış alanlarının ve kesim yerlerinin denetlenmesi konusunda ilgili kurumlar gerekli çalışmaları yürütüyorlar. Kurban kesim faaliyetini doğru yerde ve kurallara uygun yaparsak ibadetin anlamını ve ruhunu kazanmış oluruz. Ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşıyor. Gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Milli bayramlara gerekli hassasiyet ve ilgiyi göstermeliyiz. Milli Bayramlar bizi biz yapan, bizi birbirimize bağlayan önemli değerlerimizdir. Hepimiz bayramları içselleştirerek, kalben hissederek kutlamalıyız. 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bağımsızlığımızı ve ülkemizin birliğinin sağlandığı savaştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da hep beraber coşkulu bir şekilde kutlayalım” diye konuştu. Toplantıda, kurumların genel işleyişi, kılık kıyafet, çalışanların mesaiye riayet edilmesi,  kamu kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılması, kurumlar arası koordinasyonun geliştirilmesi, devam eden kamu yatırımlarının denetimi ve takibinin sıklıkla yapılması gibi konular görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.