Milletvekili Özdemir'den tepki

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediyesi’nde iş akitleri feshedilen 8 işçiyle ilgili açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 11:00:07
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediyesi’nde iş akitleri feshedilen 8 işçiyle ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Batman Belediyesinin partizanca bir tutum sergileyerek bazı işçilerin görevlerine son verdiğini üzüntüyle takip ediyoruz. Batman Belediyesinin, ihtiyaç duyduğu 120 personel göreve başlamadan ekmeğinin peşinde olan bazı işçileri işten çıkararak çelişkiye düşmesi partizanlık ve zulümden başka bir şeyle açıklanamaz. Belediye yetkililerini içinde bulundukları bu çelişkili durumdan bir an önce çıkmaya ve bazısı 2 buçuk, bazısı 3 yıldır Belediyede çalışarak evlerine ekmek götürme gayretinde olan işçilerin hakkını teslim etmeye davet ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.