Millet bahçesinin hali içler acısı!

Önceki yıl Türkiye genelindeki bir çok Şehir Stadı ile bazı alanların Millet Bahçesine dönüştürülmesinden sonra Batman Şehir Stadı da bu kapsamda yer almıştı.

Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 17:03:53
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman 16 Mayıs  Şehir Stadyumu için TOKİ tarafından yeni yaptırılan stadyum sonrası eski stadyum yıktırılarak Millet Bahçesine dönüştürülmüştü. Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Millet Bahçesinin  açılışı yapılmadan bakım ve ilgisizlikten kaderine terk edilmiş bir hale geldi. Yapımına milyonlarca liranın harcandığı parkın hali çevredeki semt sakinlerini üzüyor.  Bölgedeki semtlere nefes olan Millet Bahçesinin iç ve dışındaki bir çok ağacının orta alanlardaki çim ve süs bitkileri de kurumuş halde. Parkın girişindeki oturma bankları ve peyzajlar çöp yığınlarıyla dolmuş bir hal aldı. Çevre sakinleri, “Millet Bahçesinin yapımına çok sevinmiştik. Millet Bahçesinin açılışı yapılmadan bu hale gelmesi hepimizi üzüyor” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.