Midyatlılar Derneği mevlit okuttu

Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) Başkanı Berati Mehmetoğlu, Kudret camisi taziye evinde dernek üyelerine Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Yaşam Yayın: 14 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 14.12.2021 10:07:38
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kudret Camisinde ikindi namazının ardından  camiye bağlı  taziye evinde Kudret Camisi Hocası Ali Sağdıç ve Hoca Minir Abbut, tarafından  okutulan  Kur’an-ı Kerim ve  Mevlid-i Şerif’e çok sayıda Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Taziye evinde okunan mevlidin ardından dernek üyeleri vatandaşlara lokum ve Midyat’ın meşhur ekmeği Kıliçe dağıtıldı. Dernek Başkanı Berati Mehmetoğlu, “Değerli hocalarımız tarafından üyelerimize ve gelen misafirlere Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttuk. Amacımız birlikteliğimizi pekiştirmek, kaynaşmak ve ölmüş yakınlarımızı burada bir kez daha anmak için bir araya geldik. Bu tür güzel etkinlikleri sık sık gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.