Mide küçültme ameliyatıyla 13 kilo verdi

Çeşitli egzersiz programlarına katılıp ilaç kullanan ancak fazla kilolarından bir türlü kurtulamayan 1.58 boy ve 106 kiloda olan N.A adlı hasta Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin Genel Cerrahi Kliniğinde mide küçültme ameliyatı oldu.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 14:56:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çeşitli egzersiz programlarına katılıp ilaç kullanan ancak fazla kilolarından bir türlü kurtulamayan 1.58 boy ve 106 kiloda olan N.A adlı hasta Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin Genel Cerrahi Kliniğinde mide küçültme ameliyatı oldu. Birinci ayın sonunda kontrole gelen N.A adlı hasta 13 kilo verdi. Obezitenin  estetik bir sorun olmadığını, bir hastalıktır olduğunu ifade eden  Op. Dr. Vedat Deniz:  “Ameliyat öncesi yaptığımız kilo boy oranı hesabına göre bir vücut kitle indeksi çıkar. Obezite cerrahisi ameliyatı için vücut kitle indeksi 35’in üstünde şeker hastalığı, yüksek tansiyon, yüksek kolesterolü olan ve 6 ay–1 yıl kadar doktor gözetiminde diyet, egzersiz ve medikal tedavi uygulandığı halde kilo veremeyen hastalara öneriyoruz. Hastamıza da önerdik ve ameliyatı başarılı oldu. Hastamızın durumdan memnun kalması bizi sevindir” dedi. Başarılı geçen ameliyatının ardından duygularını dile getiren N.A ise  şöyle konuştu : “Batman Bölge Devlet Hastanesine Diyarbakır’dan geldim. Burada bu ameliyatı olan hastalarla görüştüm. Memnun olmaları beni daha çok cesaretlendirdi. Yapılan operasyondan çok memnun kaldım. Tüm ekibe ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.