Mezopotamya Vakfı’ndan nezaket ziyareti

Mezopotamya Vakfı heyeti, Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2019 14:48:04
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mezopotamya Vakfı heyeti, Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Mezopotamya Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Selim Ölçer, Mezopotamya Vakfı Başkanı Osman Akyıl ve vakıf yönetimi, yeni görevlerini tebrik etmek amacıyla Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı ziyaret etti.  Başkanlık makamında ağırlanan Mezopotamya Vakfı Heyeti, Eş Başkanları kutlayıp başarı dileklerinde bulundu.  Eş Başkanlar ise yapılan nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. |

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.