Mezarlıklarda ramazan temizliği

Ramazan ayı dolayısıyla halkın yoğun rağbet gösterdiği mezarlık ziyaretlerinde mağduriyet yaşanmaması için Mezarlıklar Müdürlüğü tüm personel kadrosuyla 7/24 esasına göre hizmet vermeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 16:57:09
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Ramazan ayı dolayısıyla halkın yoğun rağbet gösterdiği mezarlık ziyaretlerinde mağduriyet yaşanmaması için Mezarlıklar Müdürlüğü tüm personel kadrosuyla 7/24 esasına göre hizmet vermeye devam ediyor. Mezarlıklarda hizmetlerin aksamaması için her gece ot ilaçlama işlemleri, ot biçimi ve sulama işlemleri yürütülürken, gündüzleri ise mezarlık temizliği ve mezarlık düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Mezarlıklar Müdürlüğü’nün çalışmaları halktan büyük takdir toplarken, Eş Başkanların talimatlarıyla halka hizmet, hakka hizmet şiarıyla hareket ettiklerini belirten Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, en iyi hizmeti vermek için çaba gösterdiklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.