‘Merkezim her yerde’ projesi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bağlı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, ilçeye bağlı Arıkaya Dikbayır köyündeki ilkokulda öğrencilerle bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.01.2019 13:14:08
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 ‘Merkezim her yerde’ projesi kapsamında Kozluk ilçesine bağlı Arıkaya Dikbayır köyünde, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldular. Karne sevinci sonrası Kozluk Gençlik Merkezine bağlı liderler ve gönüllü liderler eşliğinde öğrencilerle çeşitli oyunlar oynandı. Köydeki minikler ilke kez gönüllerince eğlenip, matrak oynadı. Ardından Dart, yüz boyama ve buna benzer birçok oyun oynayarak gönüllerince eğlendiler. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler bu tür etkinliklerin daha çok yapılması için talepte bulundu. Öte yandan yapılan etkinliklerin yanı sıra öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgâr, amaçlarının imkânları dâhilinde tüm köy okullarını ziyaret edip, güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Rüzgâr ayrıca amaçlarının tüm gençlere dokunmak olduğunu da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.