"Memleketimiz için ‘hayırlı’ olana vurgu yaptık"

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Beşiri AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Alparslan Karabulut teşekkür mesajı yayımladı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.01.2019 17:52:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beşiri Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde yaklaşık 3 ayı bulan yoğun bir çalışmanın ve samimi gayretin içinde olduklarını belirten Karabulut, “Adaylık sürecinin başından bu yana memleketimiz için ‘hayırlı’ olana vurgu yaptık. Birliğin, beraberliğin, nezaketin yanında ihtimam gösterilmesi elzem olan ‘duruşumuza’ halel gelmemesi için herkesin usule, esasa riayet etmesi gerektiğini dile getirdik. Nihayetinde 3 ay önce başlayan ‘Aday Adaylık’ süreci; Partimiz tarafından gerekli değerlendirmeler yapılarak sona erdirilmiş ve Beşiri ilçemiz için aday olarak Hüsamettin Akın kardeşimiz belirlenmiştir. Beşiri'mizin Ak Parti'miz için hayırlı olmasını diliyor, kendisine yürekten başarılar diliyorum. Adaylık sürecimizde ilgi, destek ve dualarını esirgemeyen tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yapılacak olan seçimlerin Beşiri'miz başta olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.