‘Medya kuruluşlarına yönelik şantaj ve baskılar var’

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, çeşitli temaslarda bulunmak ve DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere Batman'a geldi.

Gündem Yayın: 30 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.11.2020 17:55:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, çeşitli temaslarda bulunmak ve DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere Batman'a geldi.

“ÇOK YOĞUN TEVECCÜH ALIYORUZ”

Toplantıya Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Sason İlçe Başkanı Veysel Tekin, Gerçüş İlçe Başkanı Mehmet Emin İlik, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, "77 il ve 400'ün üzerindeki ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Kısa sürede diğer il ve ilçelerimize DEVA olacak kadrolarımızı seçeceğiz. Her gün il il, ilçe ilçe dolaşarak kongrelerimizi yapıyoruz. Yılbaşından önce büyük kongremizi yapmak için yoğun çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Geleneksel medyada kendilerine yönelik büyük engelleme bulunduğunu ifade eden Ekmen, "Vatandaşlarımıza ulaşmak için medya araçlarını neredeyse hiç kullanamıyoruz. Medya kuruluşlarımıza yönelik çok ciddi şantaj ve baskılar var. Kısıtlı bir medya görünürlüğüne rağmen, vatandaşlarımızdan çok yoğun teveccüh alıyoruz. Bu noktada yerel medyamızın varlığı bize bir nefes alma imkanı veriyor. Genel Başkanımız her ilde mutlaka yerel medya ile buluşuyor. Birçok ilçe kongremizi binleri aşan vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Gittiğimiz her noktada vatandaşların ciddi ilgisi ve sempatisi var. Artık vatandaşlarımız eğitimde, ekonomide, sağlıkta, adalette yaşananların gün be gün farkında. Gidişlerini, gerçekleri gizleyerek, halka yalanlar söyleyerek engelleyemezler. Türkiye, mevcut süreçten çok daha iyisini hak ediyor. Vatandaşlarımızın kapısına gideceğiz, onların sorunlarını dinleyeceğiz ve DEVA'yı anlatacağız" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.