MECLİS ÜYELERİ GENÇLİK’TEYDİ

Batman merkez ve ilçelerin AK Partili İl Genel Meclis üyeleri, Başkan Abdulvahap Akbaş nezaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 16:40:13
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, spor ve gençlik üzerine merkez ve ilçelerde yapılabilecek projeler hakkında hasbihal edildi. Tebrik ziyaretinde Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş’a, Hasankeyf İl Genel Meclis üyeleri Ömer Güzel, Nezir Sonğur, Kozluk İl Genel Meclis üyesi Feremez Tosunpınar, Beşiri İl Genel Meclis üyeleri Aydın Baran, İzzettin Taş, Merkez İl Genel Meclis üyesi Şaziye Gündüz, Sason İl Genel Meclis üyeleri İsmet Çelik, Hüseyin Yılmaz, Yahya Karabağ ve Gerçüş İl Genel Meclis üyesi Veysi Atılğan eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, çok yönlü olarak aktif ve etkin bir şekilde çalışacaklarını belirterek, il genel meclisi üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.