'Mazeretlere sığınmak tarzımız değildir'

Batman Petrolspor A.Ş Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Haftasonunda Elazığ Karakoçan önünde iyi mücadele ettiklerini ancak, hakemin bariz hatalarının olduğunu ifade etti.

Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 18:47:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Petrolspor A.Ş Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Haftasonunda Elazığ Karakoçan önünde iyi mücadele ettiklerini ancak, hakemin bariz hatalarının olduğunu ifade etti.

Mazeretlere sığınmadıklarını belirten Güzel, “Biz Petrolspor’uz. Pes etmek ismimize, markamıza, kulübün tarihi değerlerine yakışmaz. Futbolda galibiyet olduğu kadar mağlubiyette elbette ki olacaktır. Kısıtlı maddi imkanlarla kurulan takımımız 3 galibiyet art arda aldıktan sonra ligde aldığımız 2 mağlubiyet sonrası yönetimi, taraftarı, futbolcusu kısacası tüm Batman halkı olarak üzüntü yaşıyoruz. Mazeretlere sığınmak tarzımız değildir; lakin Gölcükspor ve Elâzığ Karakoçan Belediyespor ile yapılan müsabakalardaki bariz hakem hatalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz hakemlerden lütuf beklemiyoruz. Adil bir müsabaka yönetimi arzu ediyoruz. Emeklerimizin heba olmaması için Merkez Hakem Kurulu'nun bu konuda daha hassas davranmasını ayrıca hakemlerin de bu doğrultuda daha adil ve hakkaniyetli kararlar vermesini talep ediyoruz. Yine mazeretlere sığınmadan bu süreci en az hasarla geçirip hakem hataları dışındaki mağlubiyet nedenlerini de tespit edip gereken uyarıların yapılması akabinde yaptırım mekanizması işletilecektir. Kulüp otobüsü ve verilen destekler için de Sayın Valimiz Hulusi Şahin'e ve BATSO Başkanımız Abdülkadir Demir'e, Kent Konseyi toplantısına katılıp güzide kulübümüze desteklerini sunan STK ve oda başkanlarımıza, ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda kulübümüzden desteklerini esirgemeyen FERNAS grubu ve Ferhat Nasıroğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.