MAVA’DA KIRAN-II OPERASYONU

Batman İl Jandarma Komutanlığı’nca Kıran-II Operasyonu kapsamında Hasankeyf kırsalında yürütülen operasyonlarda 4 sığınakta patlayıcı maddeler ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 18:40:37
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman İl Jandarma Komutanlığı’nca Kıran-II Operasyonu kapsamında Hasankeyf kırsalında yürütülen operasyonlarda 4 sığınakta patlayıcı maddeler ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Batman İl Jandarma Komutanlığı’nca sözde Mava alanında 9 Ekim 2019 tarihinden itibaren başlatılan Kıran-2 Şehit Uzm. J. VI Kıdemli Çavuş Bülent Doğan operasyonu kapsamında 20 JÖH timi ile TIA faaliyeti icra etti. Valimiz Hulusi Şahin tarafından da Karakaş Üs Bölgesi’nden takip edilen operasyon kapsamında 4 adet sığınak tespit edildi. Tespit edilen sığınaklarda tuzaklanmış vaziyette 1 adet RPG-7 Antitank Roketi, 20 kilogram patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış amonyum nitrat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.