Masa tenisinde Batman damgası

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan Ortaokullar arası Masa Tenisi Türkiye şampiyonası, Özel Final Ortaokulu ile Açı Koleji Ortaokulu takımlara derece yaptı.

Yayın: 13 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2019 15:32:32
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan Ortaokullar arası Masa Tenisi Türkiye şampiyonası, Özel Final Ortaokulu ile Açı Koleji Ortaokulu takımlara derece yaptı. 10-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılan müsabakalarda Batman’ı ve bölgeyi temsil eden Özel Açı Koleji takımı 5. olurken, Batman Final Okulları kız takımı ise 2. olmayı başardı. Elde edilen başarıdan dolayı 2 okulun idarecilerini, antrenör ve sporcularını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, masa tenisi branşının hak ettiği konuma gelmeye devam ettiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.