Masa tenisi yıldız şampiyonları belli oldu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Yıldız kızlar ve yıldız erkekler müsabakaları sona erdi.

Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 16:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Yıldız kızlar ve yıldız erkekler müsabakaları sona erdi. TPAO Masa Tenisi Eğitim Merkezinde oynanan müsabakalar son derece çekişmeli ve heyecanlı geçti. Kendi kategorisinde il birincisi olan okulları, 27-29 Mart  tarihleri arasında Batman’da yapılacak olan Bölge şampiyonasında okullarını ve Batman’ı temsil edecekler. Yıldız Erkekler 1 - Fatih Ortaokulu, 2 - Ziya Gökalp Ortaokulu, 3 - Gercüş YİBO Ortaokulu, 4 - Gültepe Ortaokulu. Yıldız Kızlar 1 - Açı Koleji Ortaokulu, 2-Yeni şehir Ortaokulu, 3 - Necat Nasıroğlu Ortaokulu, 4 - Fatih Ortaokulu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.