‘Maksatlı haberler elimizi güçlendirdi’

Yaşam Yayın: 14 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 14.07.2020 16:58:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeni yerleşim alanına taşınan Hasankeyf'teki bazı eksiklikleri yerinde tespit eden Batman Valisi Hulusi Şahin, “Maksatlı ve olumsuz haberler elimizi daha da güçlendirdi” dedi. ABD'nin  New York Times Gazetesinin önceki hafta manşetine çektiği Hasankeyf haberlerinin maksatlı olduğuna ve olumsuzlukla gündeme getirdiği Hasankeyf'in yeni sezonda hayal edilemeyecek bir turistik kent olacağını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta bir takım eksiklikleri ve çalışmaları yerinde tespit ettiğini belirten Vali Şahin, ''Yeni yerleşim alanında elbette bazı eksiklikler mevcut. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla  iki koordinatörün ilçeye  gelerek tüm eksiklikleri tespit edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan olaya el atarak  önceki Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili  Çiğdem Karaaslan'ın koordinasyonunda iki koordinatöre talimat verilmiş. Hasankeyf'te artık hiçbir şey eksik bırakılmayacak ve yeni sezonda bambaşka bir Hasankeyf göreceğiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.