Mahalleliler sorunlarını HÜDA PAR heyetine anlattı

​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında Seyitler Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Gündem Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 17:25:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında Seyitler Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında beraberindeki heyetle Batman Seyitler Mahallesini ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, mahalle halkının sorunlarını dinledi. İlk olarak Seyitler Mahallesi Muhtarı Süleyman Rüzgar'ı ziyaret eden Durmaz, ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projeleri hakkında bilgiler aktardı. HÜDA PAR heyetine sıkıntılarını anlatan mahalle sakinleri; cami ve taziye evi başta olmak üzere bazı sokakların asfaltsız olması, yarım kalan kanal projesinin tamamlanması, park, su kesintisi ve bayanlar için tandır yeri gibi önemli sorunlarının olduğunu ifade ettiler.

Mahalleliler HÜDA PAR heyetinden sorunlarının giderilmesi talebinde bulundular. HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, ziyaret ettikleri her mahallede birçok sorunla karşılaştıklarını söyledi. Durmaz, Hizmet anlayışımız içerisinde vatandaşlarımızın sorunlarını tespit edip bu sorunların tespiti sonrasında çözüme kavuşturulması vardır. Bu manada bizler de parti olarak ilk günden bu güne özellikle sorunların çözümü adına çalışmalar yapmaktayız. Her zaman halkımızla birlikte halkımızla iç içe bu sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Özellikle halkımızın yaşadığı sıkıntıları tespit edip çözüm adına atılması gereken adımların atılmasını istiyoruz. Başlatmış olduğumuz 'Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip' adlı projemiz kapsamında bugün Seyitler Mahallesini ziyaret ettik. Seyitler Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Özellikle vatandaşlarımızın bazı sorunları söz konusudur. Biz bu talepleri hepsini not aldık. Vatandaşlarımızın sözcüsü olma adına bazı talepleri dile getireceğiz. Ancak yayınlayacağımız raporda söyledikleri bütün sorunları gündeme getireceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.