Mahalleliden okul talebi

Batman’ın Bahçelievler Mahallesinde eğitim gören öğrenci ve velileri mahallelerinde okul eksikliğinin olduğunu belirterek okul talebinde bulundular.

Gündem Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2019 16:26:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın Bahçelievler Mahallesinde eğitim gören öğrenci ve velileri mahallelerinde okul eksikliğinin olduğunu belirterek okul talebinde bulundular. Mahallede bulunan Belediyeye ait eski İlçe Otogarının yerine okul yapılmasını isteyen öğrenci velileri o bölgenin milli eğitime verilmesi ve okul yapılmasını istediler. Veliler,  okul öncesi öğrencilerin okul bahçesinde bulunan konteynırda eğitim verildiğini belirtti. Bahçelievler Mahallesi Muhtar adayı Metin Özdal “Sayın Valimizden mahallemizden okul yetersizliğinden dolayı mahalle sakinleri ile birlikte bir araya geldik. Batman standartlarında şuanda bütün okullarımız normal eğitim standartlarına geçmişlerdir. Öğrencilerimiz sabah saat 06.00’da kalkıp okula gelmeleri ve görüştüğümüz öğretmenlerle ne kadar sağlıklı bir eğitim vereceklerini öğretmenlerde dile getirmek istiyorlar. İlköğretim okulu tarafında 1300 öğrenci bulunmakta ve ortaokulu tarafında bulunan öğrenci sayısı 1500 öğrenci  mevcuttur. İlkokulumuz 40 yılık bir binadır ve mahallemize şuanda yetersiz kalmaktadır. Sayın Valimizden tek ricamız ve Milli eğitim Müdürümüzden mahallemizde bulunan BASKİ arsası ve eski İlçe Otogarın arazisi okul yapılmasını istiyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.