Mahalleli pazar kurulmamasını istiyor

Dünyayı tehdit eden korona virüsü ile ilgili İçişleri ve ilgili Bakanlıkların ülke genelinde almış olduğu tedbirler kapsamında Batman ’da da tedbir alma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın: 29 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2020 08:40:27
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News
Bakanlıklar genelgeleriyle belirlenen ilgili maddeler gereğince Batman ’da semt pazarlarına kısıtlama getirildi. Batman ’da semt pazarı sayısı düşürüldü.  Bundan dolayı Kardelen Mahallesinde her Perşembe kurulan pazar  corona virüs kısıtlamaları nedeniyle iki aya yakındır pazar kurulamıyor. Bu hafta tekte olsa bir kaç pazarcı esnafı pazar kurmaya çalıştı . Batman Belediyesi zabıta ekipleri pazarcıları uyararak pazarcıları oradan uzaklaştırdı. Şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta olan mahallede pazar kurulmaması mahalle sakinleri tarafından tepkilere neden oldu. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.