Mahalle sakinleriyle imar planı toplantısı

Batman Belediyesi Eş Başkanları, Korik Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yeni imar planıyla ilgili mahallelilerin dilek, talep ve sorunlarını dinleyerek imar planı düzenlemesi hakkında bilgi verdiler.

Gündem Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:33:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları, Korik Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yeni imar planıyla ilgili mahallelilerin dilek, talep ve sorunlarını dinleyerek imar planı düzenlemesi hakkında bilgi verdiler. Korik Mahallesi Taziye Evinde, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Ercan Astan, Nevzat Nemcik ve Mehmet Salih Çetinkaya, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile HDP Batman il ve ilçe yönetimi eşlik etti. Bayındır, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmerç mahallelerinin bir kısmını içine alan yaklaşık 1050 hektarlık alanda hazırlanan 1/5.000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı hakkında mahalle sakinlerine konu ile ilgili bilgi vererek vatandaşların dilek, talep ve şikayetlerini dinleyen Belediye Eş Başkanları, hiçbir vatandaşı mağdur etmeden yaşanılabilir bir şehir için geleceğe yönelik imar planı oluşturduklarını ifade etti. Hazırlanan imar planında rant sağlamaması için titiz bir şekilde imar planı çalışması yürüttüklerini belirten Belediye Eş Başkanları: “Yaptığımız imar planında yeşil alan ve sosyal donatıları göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gece kondu tarzı yapılaşmadan ziyade site tarzı yapılaşma için imar planı oluşturduk. Bu çalışmalarımızı geleceğe yönelik hazırladık. Mülk sahibi ve mahalle sakinlerinin mağdur olmaması için azami hassasiyet gösteriyoruz. Zaten bu toplantımızın amacı da halkımızı yerinde dinleyerek dilek, talep ve şikayetlerini yerinde çözüme kavuşturmaktır” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.