Logo muamması

Batman Belediye Eş Başkanları Songül Korkmaz, Dr. Mehmet Demir ve Belediye Meclisi tarafından Batman Valiliği’nin eski logoya izin çıkamaması üzerine açıklama yapıldı.

Gündem Yayın: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2019 18:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Açıklamada: “Batman Halkına hizmet için seçilmiş olduğumuz görevimizde halk adına seçilmiş olarak aldığımız kararlar merkezi hükümet atamasıyla görev alan Valilik tarafından reddedilmektedir. Bizler tüm iyi niyetimizle halkımıza hizmet için çabalarken bu tarz bir dayatmanın halkımıza ve ülkemize yarar getireceğine inanmıyoruz. Batman Valiliği ve tüm kurumlarıyla ortak çalışma noktasındaki yaklaşımımızı seçimden öncede ve seçimden sonrada ortaya koyduk ve sürdürmekteyiz. Bugünden sonrada tutumumuz Batman’ın tüm bileşenleri ile karar verme konusunda ortaklaşmak ve bu kararları hayata geçirmek olacaktır. Batman Belediyesi’nin yıllarca kullanmış olduğu logo Kayyım sürecinde halka danışılmadan değiştirilmiştir. Halkın isteği üzerine Batman Belediyesi’nin yıllarca kullanmış olduğu Logosunu tekrardan kullanmak için aldığımız kararı tanımayan Valiliğin iç işlerimize, halkın kararlarına karşı durması bizim için kabul edilemezdir. Yapılan Logo değişikliği değil, Kayyım öncesinde kullanılan logoyu tekrar kullanma kararıdır. Fakat Valilik makamı bugüne kadar aldığımız tüm kararları reddetmiş olduğu gibi bu kararımızı da reddetmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.