LİGİN PAŞASI PETROLSPOR 1-2

TFF 3. lig 1. grubun 14.hafta maçında Sakarya temsilcisi Hendekspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Batman Petrolspor, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Yayın: 28 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 28.11.2021 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya  temsilcimiz Batman Petrolspor, ‘’4-2-3-1” sistemiyle maça başladı.  Kırmızı-Beyazlılar, maça önde ve baskılı başladı. Hemen maçın başında 4’üncü dakikada sağ kanattan gelişen bir atakta havadan gelen topa iyi uzanan Ali Kemal Başaran takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra da orta alanda tek paslarla karşı kaleye hücumlar yapan konuk ekip Batman Petrolspor, 24’üncü dakikada Hasan Çavdar’ın ceza alanı çizgisinden sert ve güzel vuruşunda top ağlara gitti. Kırmızı-Beyazlılar Hasan’ın şık golüyle 2-0 öne geçti. Golden sonra tempoyu isteği gibi tutan temsilcimiz devreyi 2-0 önde tamamladı.


İkinci devre daha çok orta saha mücadelesi ve ev sahibi Hendekspor’un bariz üstünlüğü şeklinde geçti. Temsilcimiz Batman Petrolspor, daha çok geriye yaslanan, skoru korumaya yönelik oynadı. Hendekspor, savunma ve kaleci Cihan’ın da hatasıyla golü buldu. 62’inci dakikada Berkay Ekici ile farkı 1’e indirdi.  Ev sahibi ekip oyunun son bölümünde daha çok doldur boşaltlarla beraberlik için çabaladı.  Karşılaşmayı Batman Petrolspor 1-2 kazanmayı başardı. Temsilcimiz Batman Petrolspor, ligde başarılı bir gidişat gösterirken namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar, ligde geride kalan 14 hafta sonunda puanını da 36’ya çıkararak ligin 15.haftasında sahasında Erbaaspor ile karşılaşacak. 5 Aralık Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadyumunda, saat 13.00'te her iki takım kozlarını paylaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.