‘Ligde tutunmak istiyoruz’

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, büyük sıkıntılar yaşadıkları bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, ikinci yarı öncesinde seslerinin duyulmasını istedi.

Yayın: 30 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.12.2019 18:48:37
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, büyük sıkıntılar yaşadıkları bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, ikinci yarı öncesinde seslerinin duyulmasını istedi. Kaya, “Spor sadece futbol değildir. Vali bey, Petrolsporumuza bir güzellik yapmış diye şehrin diğer dinamiklerinin de göz ardı edilmemesi gerek. Petrolspor bir gerçeğimiz bir vazgeçilmemizdir. İnancımızı koruyoruz. Batman Valimizin desteği ile sporun her dalında şaha kalkacaktır. Bu zor ligde tutunmak istiyoruz. Borçlandık, yeme-içmede kısıtlama yaptık. Ligde tutunmak için saatlerce yolculuk yapıp günü birlik maçlara çıktık. Sporculara hiç bir ödeme yapamadık. Çok zor şartlarda ve sıkıntılarla ligin ilk yarısını bitirdik. Bizler spor yapmak istiyoruz. Takımımız sahipsiz kalmasın. Çok astronomik rakamlar harcanmıyor. Bizim sesimizin de duyulmasını istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.