LİDERİ ELDEN KAÇIRDI

Süper lig temsilcimiz 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, ligde konuk ettiği lider Selkaspor ile berabere kaldı.

Yayın: 02 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 02.12.2018 17:12:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper lig temsilcimiz 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, ligde konuk ettiği lider Selkaspor ile berabere kaldı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin ve Sabri Aydın ile çok sayıda spor sever heyecanla takip etti. ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla maça tekerlekli sandalye ve ‘Sevgi her engeli aşar’ yazılı Afişle çıkan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı engelliler yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Maçın büyük bölümünü önde götüren Hentbol takımı ilk yarıyı 17-16 önde bitirdi. Heyecan dozu yüksek maçta bol çekişme ve kıran kırana geçti. Temponun hiç eksik olmadığı mücadele Erkek Hentbol takımı zorlu rakibi Selkaspor ile 31-31 berabere kaldı. Erkek hentbol takımı aldığı bu sonuçla ligde puanını 13’e yükseltirken 3. Sıradaki yerini korudu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.