LGS'de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) ilk 3’e giren Onur Aytimur, Dilan Aytimur, Emine Tileği, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi ve okul idarecilerini makamında kabul etti.

Eğitim Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 12:29:57
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Kaymakam Öztürk, Kaymakamlık makamında LGS sınavında yüksek puanlar alarak Batman Fen Lisesi ve Batman Anadolu Lisesine yerleşen öğrencilerle bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti. Kaymakam Öztürk, “LGS sınavında göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen ailelere ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Bu başarınız bizleri de gururlandırdı. Bundan sonraki süreçte de sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Eğitim hayatınız boyunca başarılı olup çok güzel konumlara gelmenizi diliyorum” dedi. Öte yandan Kaymakam Öztürk, başarılı öğrencileri tek tek kutlayıp kendilerine tablet hediye ettikten sonra öğle yemeğinde bir araya geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.