Larvalara karşı önleyici ilaçlama

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek, karasinek, haşere larvaları, hamam böcekleri ve farelere karşı risk oluşturan alanlarda ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 17 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 17.03.2020 18:09:28
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek, karasinek, haşere larvaları, hamam böcekleri ve farelere karşı risk oluşturan alanlarda ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Hava sıcaklıklarının artması nedeniyle haşerelerin üremelerine elverişli koşullar oluşturan; bodrumlar, göletler, dereler ve hayvan gübreliklerinin bulunduğu bölgeler Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz çalışmalar sonucu ilaçlanıyor. Yapılan ilaçlama çalışmalarında göletlerde bulunan larvalar ilacın etkisiyle imha olarak kırmızı kümeler halinde gözle görülebilecek şekilde su yüzeyine çıktı. Etkili ilaçlama çalışması gerçekleştiren Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batman genelinde yaz mevsimi öncesi kapsamlı ilaçlama çalışması gerçekleştirerek sivrisinek, karasinek ve haşere larvalarına karşı önlemlerini sıklaştırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.