Kuyubaşı TOKİ sakinlerini dinlediler

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyedeki makamlarında yaptıkları çalışmaların yanı sıra mahalle sakinlerinden gelen taleplerin karşılanabilmesi için sorunları ve talepleri yerinde değerlendiriyor.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2019 14:33:13
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyedeki makamlarında yaptıkları çalışmaların yanı sıra mahalle sakinlerinden gelen taleplerin karşılanabilmesi için sorunları ve talepleri yerinde değerlendiriyor. Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kuyubaşı TOKİ konut sakinlerinin dilek, talep ve sorunlarını yerinde incelemek üzere meclis üyeleriyle birlikte Yenişehir Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerini ilk ağızdan dinleyip not aldıran Eş Başkanlar, ilaçlama, taziye evi, asfalt, ulaşım, park, çöp konteyneri, halı saha ve havuz yapımıyla ilgili talepleri değerlendireceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.