Kurtaran, minik yazarları konuk etti

“Minik Kalplerin Hikâyeleri” kitabının minik yazarları öğretmenleri eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 15.05.2018 13:36:45
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman merkez Gültepe Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri ve “Minik Kalplerin Hikâyeleri” kitabının yazarları Ceren Kayra, İrem Deveci, Ecrin Kırınfıl, Esma Kahraman, Ecrin Tunç ve Türkçe öğretmenleri Uğur Yıldırım’ı makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, minik yazarlarla, kaleme aldıkları hikâye kitabı üzerine bir süre sohbet etti. Kurtaran,  “Bu hikâye kitabını yazarak bir eser ortaya koymanın ve başarmanın mutluluğunu yaşadınız. Bundan sonra daha çok okuyarak ve çalışarak günümüz edebi çalışmalarına önemli katkılar da bulunabilirsiniz. Zihninizin gelişmesi, ufkunuzun daha büyük hedeflere odaklanması ve akademik eğitimde başarılı olabilmek için bol bol kitap okumalısınız. Sizleri bu başarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.