“Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” yarışması yapıldı

Ufka Yolculuk tarafından Türkiye geneli 8 Nisan’da gerçekleştirilen “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” yarışması Batman’da 5 kategoride gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 14:30:55
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Yarışmada dereceye giren 15 yarışmacının ödülleri verildi. Ufka Yolculuk Batman İl Temsilcisi Nizammettin Yarba, “İl genelinde dereceye giren 15 yarışmacıya ödüllerini verdik. Her yıl çeşitli konularda hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, hem de dinimizi temel ve sahih kaynaklardan öğretmek amacıyla düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları'nda bu sene Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü konusunda yarışma düzenledik. Yarışmamız 5 kategoride Türkiye genelinde ve dünya çapındaydı. Ayrıca yarışma Arapça ve İngilizce olarak da düzenlendi. Yarışmaya dileyenler için online olarak internet üzerinden de katılma imkânı sunduk” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.